Lotgenoten

Strijders

Zo noemen wij iedereen die te maken heeft gehad met seksueel geweld. Zo ook jou. Jij hebt voordat je bij ons terecht kwam waarschijnlijk allerlei stappen ondernomen. Je bent wellicht al naar de huisarts geweest, je hebt contact gehad met het Centrum Seksueel Geweld en je staat misschien zelfs al ingeschreven op een wachtlijst voor psychologische hulp. 

Ondanks alle informatie die je hebt gekregen weet je nog steeds niet waar je aan toe bent. Je hebt allerlei vragen: Welke vormen van therapie zijn er en welke past het beste bij mij en mijn situatie? Hoe lang moet ik op de wachtlijst staan en wat kan ik in de tussentijd doen om mij beter te voelen?

The Phoenix Sisters

Voor deze en al je andere vragen kun je bij The Phoenix Sisters terecht. Wij bieden jou begeleiding, ondersteuning en de handvatten die nodig zijn voor jouw verwerkingsproces. Denk hierbij aan:

  • Workshops om meer inzicht te krijgen in jezelf en je eigen verwerkingsproces;
  • Begeleiding in groepsverband met lotgenoten in een supportgroep;
  • Individuele begeleiding en advies op maat;
    Tips & Tools om je verwerkingsproces in eigen handen te nemen.

Social Media

Maar dat is niet alles wat wij doen. Jouw verwerkingsproces is namelijk veel groter en complexer dan enkel therapie volgen. Wij voorzien jou daarom van een community waar je op kunt bouwen. Dit doen wij door jou dagelijks te voorzien van gratis informatie en inspiratie op facebook en instagram. Daar delen wij onder andere tips and tricks. Zo proberen we jou dagelijks te inspireren zodat je ziet en voelt dat je er niet alleen voor staat. Wil je weten wat wij nog meer voor jou kunnen doen, neem dan contact met ons op.